Connect with us

SOCIAL

Cadouri de Crăciun

Published

on

Pentru copiii din comuna Traian Vuia, moșul a venit un pic mai devreme. De asta data a venit din Marea Britanie și a reușit sa împartă daruri pentru copii la Căminul Cultural din Susani.
De organizarea evenimentului s-a ocupat doamna Ionela Suciu, președinte al unui ONG care se ocupă cu salvarea și îngrijirea animalelor de companie impreună cu doamna Alison Standbridge si doamna Kelly McKenzie. Cele 2 englezoaice nu sunt la prima actiune de acest fel, vă reamintim că în toamnă, tot acest grup au donat câte un ghiozdan pentru elevii din comuna Traian Vuia.
Dupa actiunea cu elevii, acestea au ales cateva familii cu mai multi copii din comuna, carora le-au facut cadou geci, incălțăminte, căciuli si câte o plasă de alimente. Le mulțumim și noi din suflet, că au adus fericire și zâmbete acestor copii si ne-au reamintit ce inseamnă cu adevărat Craciunul, ne-au dat o lecție despre dăruire si bunătate, despre iubire si sperantă.

Din punguța personală, Primarul comunei Traian Vuia domnul Vasile Petruescu, a oferit cadouri de Crăciun preșcolarilor și elevilor din comună. Gestul lui in calitate de primar , profesor si părinte, i-a impresionat pe localnici și aceștia așteaptă implicare din partea celorlalți politicieni din comună.

Continue Reading

Copyright © AutenticTV, powered by ABweb