Connect with us

Contact

Redacţie Autentic Tv

Director: Eugen OBROCEA

Redactor sef: Ioan Gheorghe OLTEAN

Responsabil emisie post: Larisa JUSCA

Structura actionariatului: Eugen Obrocea=50% ; Larisa Jusca=50%

Telefon redactie:

mob: 0723277925

fix: 0356408434

contact@autenticmediatv.ro

televiziunea.autentictv@yahoo.com

www.facebook.com/Televiziunea-Autentic-Tv


Adresa: S.C. Autentic Media Tv S.R.L.

Sediu

Traian Vuia
Principala nr.91 Timis

Platoul de filmare si emisie

Dumbrava 383, Timis


Organisme competente de supraveghere:

CONSILIUL NATIONAL AL AUDIOVIZUALULUI – www.cna.ro

Adresa : Bd. Libertatii nr.14, sector 5, cod 050706, Bucuresti, ROMÂNIA

Tel : +40 (0)21 305 5350
Fax : +40 (0)21 305 5354/56
E-mail : cna@cna.ro

Cod de conduită

CODUL DE ETICĂ al Televiziunii Autentic Tv Televiziunea Autentic Tv are un format generalist, cu programe proprii pentru toate categoriile sociale. Transparența și corectitudinea comunicării sunt critice pentru credibilitatea noastră. Etica și conduita profesională vor ghida toți angajații postului în realizarea programelor Televiziunii Autentic Tv. Acest cod stabilește regulile comportamentului nostru ca echipa în toate activitățile și demersurile necesare realizării materialelor Televiziunii Autentic Tv. Regulile codului se aplică tuturor angajaților postului de televiziune Autentic Tv si vor fi asumate public.

CODUL DE ETICĂ JURNALISTICĂ

Toate activitățile noastre ca angajați ai Televiziunii Autentic Tv vor fi prestate într-o maniera profesionistă, independentă și imparțială, în mod cinstit și în deplină concordanță cu metodele și practicile de lucru ale Televiziunii . Vom insista întotdeauna asupra celor mai înalte standarde de integritate și conduită etică atunci când ne informăm și livrăm informațiile. Nu acceptăm inexactitățile, neglijența, subiectivitatea și denaturarea. Aceasta înseamnă că nu vom introduce în mod constient informații false sau inexacte pe post. Orice informație va fi verificată din cel putin două surse. Nu vom folosi identități false și nu vom evita să precizăm cine suntem pentru a căpăta o informație. Când solicitam un interviu, ne identificăm ca jurnaliști ai Televiziunii Autentic Tv. Nu vom plăti pe nimeni, niciodată, pentru un interviu, o imagine sau o informație. Vom fi corecți: oricând punem pe cineva într-o lumina negativă, vom face un efort real pentru a obține răspunsul / poziția acelei persoane. Cand facem o greșeală, o vom corecta rapid și fără ezitare. Încălcarea acestui cod nu va fi tolerată.

CODUL DE CONDUITĂ PROFESIONALĂ

Nu vom folosi statutul de angajat al Televiziunii Autentic Tv în interes personal. Vom cere sfatul conducerii ori de câte ori vom avea un dubiu asupra unui posibil conflict de interese. Fiecare angajat este responsabil pentru acțiunile sale. Toate aceste principii sunt obligatorii.

Copyright © AutenticTV, powered by ABweb