Connect with us

EVENIMENT

Fotografii din Făget, au dat startul sedințelor foto pentru Crăciun.

Published

on

Fotografii din Făget, au dat startul sedințelor foto pentru Crăciun.
Cea mai frumoasă sărbătoare din an și bine-nțeles preferată copiilor. Crăciunul este sărbătoarea sufletelor noastre. Mirosul de brad, cozonac si ciocolată calda, luminițele, focul din sobă foșnind și colindele….. Așteptăm un an întreg noaptea magică, în care se spune că se deschide cerul, iar dorințele puse din suflet, se îndeplinesc. Pretutindeni în lume, Crăciunul este Sărbătoarea Familiei și a Iubirii pentru semeni. Nașterea Domnului (Crăciunul) este cea mai frumoasă, mai caldă şi mai emoţionantă sărbătoare a lumii creştine. Fotografii din Făget s-au gandit, ca in fiecare an , sa incerce sa surprindă emoția si bucuria acestei minunate sărbători, pentru a creea amintiri frumoase. Decor de poveste, fotografi cu experienta, multă veselie si rabdare, sunt ingredientele necesare pentru a creea amintiri perfecte impreună cu cei dragi, sau chiar singuri.
„Cea mai frumoasă perioadă din an e sărbătoarea de Crăciun, captureaz-o pentru ani, în fotografii realizate în Studioul nostru-Larimona Studio. Noi am aranjat un cadru luminos și călduros de Crăciun. Cere și tu detaliile pachetelor în privat și alege-l pe cel care ți se potrivește, sau la numerele de telefon 0720 808 445 sau 0726 668 910” ne-a spus Ramona Lascu Obrocea-Fotograf
Și noi putem fi Moș Crăciun, aducând zâmbet pe chipul cuiva, dăruind ceva sau ajutând oameni. Crăciunul e iubire și doar de asta avem nevoie pentru a fi cu adevărat fericiți și împliniți!

Copyright © AutenticTV, powered by ABweb